HIT Q&A with GERMAN RACK

Last updated: Mar 12, 2018  |  1445 Views  |  Knowledge

HIT Q&A with GERMAN RACK

1. What is the advantage of 19” GERMAN RACK model G3 Series, G4 Series, G5 Series?

Answer:  19” GERMAN RACK model G3 Series, G4 Series, G5 Series is different at the front door and rear door.
  • G3 Series: The front door is a steel sheet and drilled to put acrylic sheet (light brown 5 mm.). The rear door is a steel door and there is a vent below.
  • G4 Series: The front door is a steel sheet and drilled to put acrylic sheet (light brown 5 mm.). The rear door is a special steel frame and drilling a ventilated square (TERAGON) 50% of the entire area.
  • G5 Series: Both of front and rear door is a special steel frame and drilling a ventilated square (TERAGON) 50% of the entire area.
2. Is the width of the pylons of 60 and 80 cm widths the same?
Answer:  The width of the pylons of 60 and 80 cm. The width of the pile is equal to the standard 19” but the cabinet with 80 cm widths, there is a side area to store the cables.
 
3. How to select the size, width and height of 19” GERMAN RACK?
Answer:  You must check the size, width and height of device. 19’’ GERMAN RACK, there had standard of the pylons width = 48.26 CM, Height 1U = 4.45 CM, Depth of RACK = Depth of the device + 15 CM.
 
4. How many size of fireplaces in each model? (W x H x D)
Answer:
  • 4 Outlet = 39.5 x 4.5 x 5.5 cm.
  • 6 Outlet = 49.5 x 4.5 x 5.5 cm.
  • 8 Outlet = 59.5 x 4.5 x 5.5 cm.
  • 12 Outlet = 78.5 x 4.5 x 5.5 cm.
  • 20 Outlet = 118.5 x 4.5 x 5.5 cm.
 
5. What are the different types of fireplaces?
Answer: 
  • 4 Outlet can install with any size of cabinet
  • 6 Outlet can install with any size of cabinet
  • 8 Outlet can install with the cabinet size 15 U up.
  • 12 Outlet can install with the cabinet size 27 U up.
  • 20 utlet can install with the cabinet size 27 U up.
6. What is the advantage of G7-05112 THEMOSAT PANEL SET?
Answer: 
There is a fireplace, that’s on/off control of ventilation with temperature inside the cabinet.
Over-current and short-circuit protection devices Surge protection devices (15 AMP).
You can set the temperature from 0 ºC - 80 ºC, the fan start to work when the temperature higher than set up.
 
7. Can GERMAN fireplaces plugged with UPS?
Answer: Cannot. GERMAN can plug with standard socket type NEMA- 5 only.
 
8. How the advantage of Hinge’s 19” GERMAN RACK which made from ABS plastic?
Answer:  Both of font and rear hinge made from high strength special PVC (ABS). That can install to open-close all the right side and left side. And noise-degrading when opening and closing, strong door weight and anti-rust 100%.
 
9. Which tray model of 19” GERMAN Open RACK can install?
Answer:  We recommend “Front Panel Fix Shelf model G7-01025” and “Fix Component Shelf model G7-02045”.
 
10. How many kilograms 19” GERMAN Wall RACK can we support?
Answer:  Depend on how strong of the wall mounted is?
Credit by interlink

Related content
Powered by MakeWebEasy.com